Προβάλλετε αυτήν τη στιγμή Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων του Πειραϊκού Συνδέσμου

Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων του Πειραϊκού Συνδέσμου

  • Συντάκτης ανάρτησης:
  • Δημοσιεύτηκε ανάρτηση:13 Απριλίου, 2023
  • Κατηγορία ανάρτησης:Uncategorized
  • Δημοσιεύστε σχόλια:0 σχόλια
Το Σάββατο, 08/04/2023 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων «Βαρώνου Κίμωνος Ράλλη» του 2ου ορόφου του Μεγάρου του Πειραϊκού Συνδέσμου, Καραΐσκου 104 & Σωτήρος στον Πειραιά, συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων του Πειραϊκού Συνδέσμου, υπό την διεύθυνση της Αρχιμουσικού και Διευθύντριας του Ωδείου Πειραιώς του Πειραϊκού Συνδέσμου, κας Κάτιας Μολφέση.
Η συναυλία ήταν αφιερωμένη στην μνήμη των θυμάτων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.
Πριν την έναρξή της, ο Πρόεδρος του Πειραϊκού Συνδέσμου, κος Ευάγγελος Καρλάφτης, υποδέχτηκε το κοινό και ως ένδειξη πένθους πρότεινε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των ως άνω θυμάτων. Τέλος, κήρυξε την έναρξη της συναυλίας.
Ακούστηκαν έργα των J. Haydn, A. Vivaldi και L. Van Beethoven. Το κοινό χειροκρότησε με ενθουσιασμό, έδωσε πολλά συγχαρητηρια στους συντελεστές της συναυλίας και εξέφρασε την επιθυμία να διοργανώνονται από τον Πειραϊκό Σύνδεσμο και άλλες τέτοιας ποιότητας εκδηλώσεις.
 Την συναυλία παρακολούθησαν οι: Λουκάς Καρυτινός, Καλλιτεχνικός Δ/ντής της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, ο Βουλευτής Α΄ Πειραιά & Νήσων της Ν.Δ. Νικόλαος Μανωλάκος, ο Βουλευτής Α΄ Πειραιά & Νήσων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, Θοδωρής Δρίτσας, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, Ηλίας Κλάππας και πλήθος κόσμου.

Αφήστε μια απάντηση