You are currently viewing Βράβευση μελών του Π.Σ.

Βράβευση μελών του Π.Σ.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης του Πειραϊκού Συνδέσμου της 25 Μαΐου 2022 πραγματοποιήθηκε βράβευση δύο σημαντικών μελών του, των κ.κ. Ευάγγελου Δήμοβιτς και Ιάκωβου Τσουράκη, για την πολύτιμη και πολυετή (άνω των 60 ετών), παρουσία και συμβολή τους στις πολυσχιδείς δραστηριότητες του Πειραϊκού Συνδέσμου, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Eπεδόθηκαν και στους δύο αναμνηστικές πλακέτες  από τον Πρόεδρο κ. Ευάγγελο Καρλάφτη, ο οποίοςανέφερε και τους λόγους που υπαγόρευσαν την ανάγκη  απόδοσης αυτής της τιμής. Συγκεκριμένα:

Α. Ο κ. Ευάγγελος Δήμοβιτς αποφοίτησε από το Νυχτερινό Γυμνάσιο του Πειραϊκού Συνδέσμου το 1949 και συνέχισε τις σπουδές του στην Πάντειο Ανώτατη Σχολή και στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά. Υπηρέτησε στον Οίκο του Ναύτου εξαντλώντας ολόκληρη τη βαθμολογική κλίμακα (έως τα καθήκοντα Γενικού Διευθυντή) και γενόμενος εκπρόσωπός του στην Ε.Ο.Κ.

Το 1962 εγγράφηκε μέλος στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, στον οποίο υπηρέτησε ως Ειδικός Σύμβουλος και Έφορος σε όλα σχεδόν τα Τμήματα και Εφορίες, καθώς και ως Γενικός Γραμματέας επί δέκα χρόνια. Τον Πειραϊκό Σύνδεσμο εκπροσώπησε σε Ιταλία και Γαλλία σε διάφορους αγώνες καθώς και στο “Κανάλι Ένα” του Δήμου Πειραιά το χρονικό διάστημα 1991-1992. Του απονεμήθηκαν όλα τα μετάλλια του Συνδέσμου.

Β. Ο κ. Ιάκωβος Τσουράκης όντας  παρών  και πρόθυμος να εξυπηρετήσει για οτιδήποτε χρειαστεί να γίνει, ανεξάρτητα από ημέρες, ώρες και γενικά χρονικές περιόδους, είναι ο “πανταχού παρών, δικός μας άνθρωπος”, όπως τον χαρακτήρισε ο κ. Πρόεδρος. Η συνεχής και αδιάλειπτη παρουσία του έχει καταστεί απαραίτητη, πολύτιμη και ανεκτίμητη για τον Πειραϊκό Σύνδεσμο.

Τα παρόντα στη Γενική Συνέλευση Μέλη χειροκρότησαν θερμά κι εξέφρασαν και στους δύο βραβευθέντες την ευχή: “Να είναι πάντοτε καλά και να συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται με το ίδιο σθένος και κέφι στις πολυσχιδείς δραστηριότητες του Πειραϊκού Συνδέσμου”.
Για τον Πειραϊκό Σύνδεσμο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΛΑΦΤΗΣ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΒΑΡΟΥΔΑΚΗ

 

Leave a Reply