Προβάλλετε αυτήν τη στιγμή Παιδικές θεατρικές ομάδες του Πειραικού Συνδέσμου

Παιδικές θεατρικές ομάδες του Πειραικού Συνδέσμου

  • Συντάκτης ανάρτησης:
  • Δημοσιεύτηκε ανάρτηση:7 Σεπτεμβρίου, 2023
  • Κατηγορία ανάρτησης:Uncategorized
  • Δημοσιεύστε σχόλια:0 σχόλια

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 οι παιδικές θεατρικές ομάδες του Πειραικού Συνδέσμου βάζουν πλώρη για νέα δημιουργικά ταξίδια!

Η εμψυχώτρια Παυλοπούλου Ξένια (θεατρολόγος και ηθοποιός) υποδέχεται παιδιά από 3 ως 12 ετών, για να δημιουργήσουν μαζί κόσμους φτιαγμένους από τα υλικά των ονείρων!

Με φαντασία και δημιουργικότητα, αγάπη και υπομονή, τα παιδιά θα αφηγηθούν τις δικές τους ιστορίες, θα εμπιστευτούν την ομάδα τους, θα εξερευνήσουν τις ατελείωτες δυνατότητές τους και θα μπουν σε ρόλους!

Τα μαθήμα γίνονται κάθε Σάββατο από τις 30 Σεπτέμβρη και ώρες:

10:00-11:00 για παιδιά 3-5 ετών
11:00-12:30 για παιδιά 6-8 ετών
12:30-14:00 για παιδιά 9-12 ετών

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει!

Βρείτε μας στον Πειραϊκό Σύνδεσμο:
Καραϊσκου 104, 18535, Πειραιάς
Τηλέφωνο 210 4178159

Ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα της εμψυχώτριας:

Η Ξένια Παυλοπούλου είναι ηθοποιός (Το 2019 αποφοίτησε από τη Δραματική σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου) και θεατρολόγος (Αποφοίτησε το 2015 από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών) και παρακολούθησε ποικίλα σεμινάρια θεατρικού παιχνιδιού και δραματοθεραπείας), ενώ έχει ασχοληθεί με το χορό και το σωματικό θέατρο και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια τεχνικής Alexander στην School of F.M. Alexander Technique, στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Ως ηθοποιός έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το θέατρο ΕΛΕΡ, έχει κάνει εφανίσεις στον κινηματογράφο και την τηλεόραση ενώ έχει επίσης συνεργαστεί με την Παιδική Θεατρική Σκηνή της Κάρμεν Ρουγγέρη.

Ως Θεατρολόγος εργάζεται από το 2013 ως εμψυχώτρια παιδικών και εφηβικών θεατρικών ομάδων Εμψύχωση σχολικών θεατρικών ομάδων σε σχολεία και άλλους φορείς, με συμμετοχές και διακρίσεις σε πανελλαδικά και πανευρωπαϊκά μαθητικά φεστιβάλ και διαγωνισμούς. Από το 2020 είναι εμψυχώτρια των παιδικών θεατρικών εργαστηρίων του Πειραϊκού Συνδέσμου.

Αφήστε μια απάντηση