You are currently viewing Κοπή πίτας τμήματος Volleyball

Κοπή πίτας τμήματος Volleyball

Μια ευχάριστη συνάντηση φίλων και μελών της οικογένειας του Τμήματος Volleyball του Πειραϊκού Συνδέσμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30/01/2022 για την κοπή της Βασιλόπιτας του τμήματος, τηρώντας πάντα όλα τα προληπτικά μέτρα κατά του Covid 19.
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ και Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. κος Νεκτάριος Χαλβατζής καθώς και ο κος Θεοφάνης Τσάκωνας, μέλος της επιτροπής ορισμού διαιτησίας της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. και παλαιός διαιτητής volleyball.
 
Εκ μέρους του Πειραϊκού Συνδέσμου, μας τίμησαν με την παρουσία τους η Γενική Γραμματέας, κα Καλλιόπη Βαρουδάκη (εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο του Πειραϊκού Συνδέσμου κο Ευάγγελο Καρλάφτη, που για σοβαρούς προσωπικούς λόγους δεν ήταν δυνατόν να παραστεί) και ο Ταμίας κος Τάκης Παπαδογιαννάκης.
 
Οι πρωταγωνίστριες της εκδήλωσης, οι αθλήτριες μας, μικρές και μεγάλες ήταν εκεί, με το ομορφότερο χαμόγελό τους, διαχέοντας απλόχερα στο χώρο ζωντάνια, αισιοδοξία και ενεργητικότητα.
 
Δεν μπορούμε να περιγράψουμε τα συναισθήματα, που μας προκάλεσαν τα χαμόγελα των παιδιών της ακαδημίας μας, όταν πήραν στα χέρια τους από μία κατά δική τους μπάλα, για να χαίρονται το volley κάθε στιγμή.
 
Παρόντες ήταν και οι αγαπητοί γονείς των παιδιών μας. Χρειάζεται ξεχωριστή αναφορά σ’αυτούς τους ανθρώπους, διότι η συμβολή τους σε πολλούς τομείς της προσπάθειάς μας είναι καθοριστική, αλλά κυρίως γιατί η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, είναι η κυριότερη ένδειξη ότι κάτι κάνουμε σωστά και μας δίνουν δύναμη να προχωρήσουμε.
 
Τα κεράσματα της εκδήλωσης αυτής, ήταν μια ευγενική προσφορά των γονέων των κορασίδων μας και οι χειροποίητες βασιλόπιτες της μαμάς Χαριλένας Κωνσταντοπούλου.
 
Αφήσαμε για το τέλος το αγωνιστικό σκέλος της εκδήλωσης. Οι γονείς των κορασίδων, κάνοντας για μεγάλο διάστημα μυστικές προπονήσεις σε άγνωστη τοποθεσία, κέρδισαν σε αγώνα ενός σετ τις κόρες τους με 25-22 και πανηγύρισαν έξαλλα την μεγάλη αυτή επιτυχία, βάζοντας τους τον πειρασμό να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα vintage της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. την επόμενη χρονιά !!! Σημειώστε ότι η διαιτησία του αγώνα, ήταν αμερόληπτη και άριστη (διαιτητές οι προπονητές μας Αντώνης Φραντζέσκος και Μαίρη Λιναράκη) !!!
 
Και του χρόνου υγιείς κι ευτυχισμένοι να κάνουμε μια ακόμα μεγαλύτερη εκδήλωση απαλλαγμένοι από τον βραχνά της πανδημίας !!!

Leave a Reply