You are currently viewing Πρόγραμμα εκδηλώσεων του Ωδείου Πειραιώς του Πειραϊκού Συνδέσμου για τον Δεκέμβριο!

Πρόγραμμα εκδηλώσεων του Ωδείου Πειραιώς του Πειραϊκού Συνδέσμου για τον Δεκέμβριο!

Πρόγραμμα εκδηλώσεων του Ωδείου Πειραιώς του Πειραϊκού Συνδέσμου για τον Δεκέμβριο!
• Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου Πειραιά, το Σάββατο 16/12,στις 13:00, οι μαθητές του ωδείου, οργανωμένοι σε σύνολα, θα παρουσιάσουν κάλαντα από όλο τον κόσμο στην πλατεία Κοραή, «Στο χωριό των ξωτικών».
• Στις 17/12 ημέρα Σάββατο και ώρα 12:00 θα έχουμε ένα Κυνήγι Θησαυρού. Πρόκειται για μία συλλογική εκδήλωση των τμημάτων του Ωδείου Πειραιώς, της Ζωγραφικής, του Παιδικού Θεατρικού Εργαστηρίου και του τμήματος Σκακιού.
• Στη συνέχεια, στις 20/12 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30 θα διεξαχθεί η Χριστουγεννιάτικη γιορτή όλων των τμημάτων του Ωδείου Πειραιώς (μουσικοκινητική, παιδική και νεανική χορωδία, κλασικό και μοντέρνο τμήμα), στην αίθουσα “Βαρώνου Κίμωνος Ράλλη”.
• Στις 22/12 ημέρα Παρασκευή, θα παρουσιάσουν τη γιορτή τους οι μαθητές του πιάνου των καθηγητριών Κατερίνα Μόμτζου και Άρτεμις Γρίβα, στην αίθουσα “Βαρώνου Κίμωνος Ράλλη”.
• Στις 23/12 ημέρα Σάββατο από τις 12:00 μέχρι τις 18:00 σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά, οι μαθητές μας θα συμβάλλουν στην εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών παίζοντας μουσική στη συμβολή των οδών Καραΐσκου και Σωτήρος Διός.

Leave a Reply