Καλώς ήρθατε
στον Πειραϊκό Σύνδεσμο

Ο Πειραϊκός Σύνδεσμος ιδρύθηκε στις 22 Οκτωβρίου 1894 ως «ΜΟΥΣΙΚΟΣ – ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ», από μια ομάδα φιλοπρόοδων Πειραιωτών.
Η ίδρυσή του, όπως και η οργάνωση άλλων ομόλογων και παρεμφερών συλλόγων (Πανελλήνιος Γ.Σ., Εθνικός Γ.Σ.), οφειλόταν σε μια ουσιαστική ιστορική αναγκαιότητα, η οποία απέβλεπε στην ανάπτυξη της σχετικής υποδομής, προκειμένου η πατρίδα μας να έχει τη δυνατότητα να αναλάβει τη διοργάνωση των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων του 1896.

Ακολουθήστε μας στα social media

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΠΛΗΡΕΣ

Το Πρόγραμμα Πλήρους Φοίτησης του Ωδείου – Συνδέσμου Πειραιά αποτελεί ενα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών κλασικής μουσικής, σύμφωνα με τα πρότυπα, τους κανονισμούς και τις διατάξεις του Υπουργείου Πολιτισμού και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Ο σπουδαστής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει όποιο ειδικό ή ομαδικό μάθημα επιθυμεί από αυτά της Σχολής, είτε ακόμα και συνδυασμό αυτών, χωρίς κανένα περιορισμό στον αριθμό των μαθημάτων και τη διάρκεια φοίτησης κατά το σχολικό έτος.

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ

Σημαντικό πρόγραμματα σε σχέση με τη μουσική και την επαγγελματική εξέλιξη των πτυχιούχων – διπλωματούχων μουσικών και μονωδών. Εδώ δίνεται η ευκαιρία σοβαρής και εντατικής μελέτης στους τομείς των προσωπικών τους ενδιαφερόντων.

ΗΜΕΡΙΔΕΣ

Παρακολουθήστε τις και ενημερωθείτε! Έμπειροι πτυχιούχοι καθηγητές μεταδίδουν τις γνώσεις τους και τις απόψεις τους σε όλα τα που αφορούν τη μουσική, τα εικαστικά και γενικότερα την τέχνη στις μέρες μας. Δείτε όλες τις προγραμματισμένες.

MASTERCLASS

Επιλέξτε ένα πρόγραμμα σπουδών και διαπρέψτε! Αν πρόκειται να ακολουθήσετε κάποιο Master, επιλέξτε αυτό του Ωδείου μας! Δείτε τι περιλαμβάνει το masterclass και κάντε την εγγραφή σας! Ανοίξτε τους ορίζοντές σας και καταρτιστείτε.

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ_ΝΕΟ_ΡΕΤΙΚΑΣ_2022

Κάντε την εγγραφή σας!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, δηλώστε το ενδιαφέρον σας και κάντε την εγγραφή σας στον αντίστοιχο τμήμα.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΧΟΛΗΣ

ΩΔΕΙΟ

Μάθετε για το Ωδείο Πειραιά. Κάντε την εγγραφή σας σε τμήματα Κλασικής ή Μοντέρνας μουσικής, Ειδικών μαθημάτων ή μουσικών Εργαστηρίων.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ

Επιλέξτε για το παιδί σας δραστηριότητα Στίβου, Καλαθοσφαίρισης ή Πετοσφαίρισης και μπείτε στην μεγάλη με ιστορία ομάδα του Πειραϊκού.

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Οι καθηγητές της Σχολής είναι προσωπικότητες με νέες ιδέες. Στόχος τους η μετάδοση της γνώσης και της εμπειρίας τους.

ΧΟΡΟΣ

Επιλέξτε το χορό της επιλογής σας και για εσάς ή τα παιδιά σας. Κλασικό Μπαλέτo – Παιδικό & Ενηλίκων – Λάτιν – Σύγχρονος & Παραδοσιακοί Χοροί. 

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ

O Πειραϊκός Σύνδεσμος προάγει την εικαστική τέχνη. Τα μαθήματα μπορούν να παρακολουθήσουν άτομα κάθε ηλικίας σε διακριτά τμήματα.

ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ

Μαθήματα Αγιογραφίας, για κάθε ηλικία, με δάσκαλο τον Βασίλη Ευπατρίδη. Μπείτε στο τμήμα αυτό και αφιερωθείτε στην τέχνη της.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το τμήμα Φωτογραφίας του Πειραϊκού Συνδέσμου έκλεισε 28 χρόνια δημιουργικής λειτουργίας και αδιάκοπης παρουσίας στα εικαστικά δρώμενα.

ΣΚΑΚΙ

Η Σχολή Σκακιού συνεχίζει και φέτος, υπό τη διεύθυνση του κ. Νίκου Κορεντίνη, παλαίμαχου Πειραιώτη σκακιστή, το εκπαιδευτικό της έργο.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΕΙΡΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Ενημερωθείτε για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Συνδέσμου.
Παρακολουθήστε αυτές που σας ενδιαφέρουν και μην τις χάσετε!