ΤΜΗΜΑΤΑ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΛΩΝ
Email:
Κωδικός πρόσβασης:


Ο Πειραϊκός Σύνδεσμος ιδρύθηκε το 1894 ως γυμναστικός και μουσικός Σύλλογος. Επομένως, το Τμήμα Σωματικής Αγωγής ανέτειλε ταυτόχρονα με τη γέννηση του Πειραϊκού  Συνδέσμου.

Παρόλο που ο Σύνδεσμος στην πορεία του εξελίχθηκε σε πολυσχιδή Οργανισμό με κοινωφελή δράση στο χώρο των γραμμάτων, της τέχνης και του πολιτισμού, oαθλητισμός εξακολουθεί να αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο του.

Με πίστη στα ολυμπιακά ιδεώδη και αγάπη για την αθλούμενη νεολαία, ο Πειραϊκός Σύνδεσμος συνεχίζει για 123 και πλέον χρόνια να προσφέρει στους νέους το ειρηνικότερο όπλο για την απομάκρυνσή τους από τις μάστιγες της σημερινής κοινωνίας: τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

H Σωματική Αγωγή διαθέτει αθλητικά τμήματα Στίβου – Μπάσκετ – Βόλλεϋ όλων των κατηγοριών και ηλικιών.  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία της Σωματικής Αγωγής

Καραϊσκου 104 - Πειραιάς

Τηλ. 210 4178159 εσωτ. 25 & 26

NEWSLETTER
Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε το newsletter μας
Όνομα:
E-mail:
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ"
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ" ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ.
II ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ " ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ"
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ" ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ.
ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΔΡ. ΣΧΟΛΗΣ
Η Διεύθυνση της Δραματικής Σχολής του Πειραϊκού Συνδέσμου, ανακοινώνει ότι θα χορηγηθούν 15 Υποτροφίες για κάθε ένα από τα 3 έτη σπουδών
Κατασκευή ιστοσελίδων:ATnet Communications Α.Ε.